ASM '01 > Tapahtuma > Tietokonepaikat

updated
30.06.01

    Yksinkertainen navigaatio ilman DHTML:ää


 

Tietokonepaikka - mikä se oikein on?

Tietokonepaikka on juurikin sitä, mitä nimi lupaa - varattu paikka pöydästä tietokoneellesi. Tietokonepaikkaan kuuluu pöytätila, tuoli, yksi sähkö- ja verkkopistoke. Kaiken muun joudut itse tuomaan.

Ostaessasi tietokonepaikkalipun saat

  1. normaalilipun, jolla pääset ympäri vuorokauden tapahtumapaikalle
  2. yhden varatun paikan tietokoneellesi

Tietokonepaikkalippuun kuuluva normaalilippu on sama normaalilippu, jonka voisit ostaa myös erikseen. Tietokonepaikka on sinulle varattu paikka yhdessä tapahtumapaikan pitkistä pöydistä.

Tietokonepaikan mittasuhteet

Tietokonepaikka on 80cm leveä, 70cm syvä ja noin 70cm korkeudella maanpinnasta. Paikka ei ole erityisen iso, joten siihen eivät mahdu samanaikaisesti 20" monitori, 300W kajarit ja printteri. Tietokonepaikan koko tulee ilmi alla olevasta kuvasta:

Kaikki tietokonepaikat merkitään pöytiin maalarinteipillä. Et saa käyttää enempää tilaa kuin mitä sinulle on varattu.

Saat laittaa pöydälle enintään 50kg edestä tavaroita.

Tietokonepaikan sisältö

Tietokonepaikka takaa sinulle yhden varatun pöytäpaikan (80cm x 70cm) sekä

  • mukavan, pehmustetun tuolin
  • yhden sähköpistokkeen (voit käyttää enintään 300W tehoa!)
  • yhden pistokkeen PartyNet:n kytkimessä

Kaiken muun kuten sähköjatkojohdon sekä verkkojohdon joudut tuomaan itse.

Tietokonepaikan sijainti

Tietokonepaikan sijainti kuvataan koordinaateilla kuten A1/2, C12/38, D4/3. Näissä koordinaateissa on kaksi osaa: pöydän sijainti (esim. "A1", "C12") ja tietokonepaikan numero pöydässä (esim. "2", "38").

Pöydän koordinaatit kertovat sinulle, missä pöytä sijaitsee. Ensimmäinen kirjain (esim. "A", "C") kertoo, missä pystyrivissä pöytäsi sijaitsee. Numero (esim. "1", "12") kertoo vaakarivin. Pysty- ja vaakarivit on esitetty oikealla olevassa kuvassa.

Pääareenalla on viisi pystyriviä ja 21 vaakariviä. Rivit 1-4 ja 18-21 sijaitsevat katsomoon rakennetuilla paikoilla ja rivit 5-17 pohjakerroksessa.

Pöytäkoordinaatit ovat erilaiset Pelitaivaassa, jossa on vain yksi vaakarivi, jonka koordinaatti on "G". Pystyrivejä on 12 kpl (1-12). Ensimmäinen pöytä on G1 ja viimeinen G12.

Kaikki tietokonepaikat sijaitsevat jossakin pöydässä, joten löydettyäsi pöytäsi (esim. "B8") seuraava askel on löytää oma paikkasi pöydässä. Pöytiä on erikokoisia: pienimmät ovat 18 ja suurimmat 42 paikan pöytiä. Paikkanumerointi alkaa vasemmasta yläkulmasta ja etenee siten, että suurin numero on oikeassa alakulmassa. Paikkanumerointi on esitetty alla olevassa kuvassa:

Tietokonepaikat riveillä 1-4 ja 18-21 sijaitsevat katsomoon rakennetuilla paikoilla. Näiden paikkojen numerointi on samanlainen kuin muidenkin Pääareenan paikkojen paitsi, että jokaisessa pöydässä on vain yksi paikkarivi. Katsomoon rakennettujen paikkojen numerointi on esitetty alla olevassa kuvassa:

Pelitaivaassa sijaitsevat paikat on numeroitu seuraavasti: ensimmäinen paikka sijaitsee vasemmassa yläkulmassa ja viimeinen paikka sijaitsee oikeassa alakulmassa. Kuten Pääareenallakin Pelitaivaassa on erikokoisia pöytiä. Numerointi on esitetty alla olevassa kuvassa:

Rakenteiden sijoittaminen tietokonepaikan päälle

Pohjakerroksesssa sijaitsevien tietokonepaikkojen (Pääareenan rivit 5-17) päälle on sallittua sijoittaa ylimääräisiä rakenteita. Tämän lisäksi rakenteita voi sijoittaa Pelitaivaassa ja Oldskool-alueella oleville pöydille. Katsomoon rakennettujen paikkojen (Pääareenan rivit 1-4, 18-21) päälle ei saa sijoittaa mitään rakenteita.

Kaikkien pöydän päälle sijoitettavien tavaroiden maksimipaino on 50 kg. Rakenteiden maksimikorkeus on 2 metriä. Sääntöjä rikkovat rakenteet puretaan. Ylimääräiset rakenteet eivät luonnollisestikaan saa ylittää tietokonepaikkasi kokoa (80cm x 70cm).

Voinko tuoda keittiölaitteita tietokonepaikalleni?

Keittiölaitteiden kuten kahvinkeittimien, leivänpaahtimien, mikroaaltouunien tai jääkaappien tuominen tietokonepaikalle on kiellettyä.

Nämä laitteet vievät niin paljon sähköä, että ne voivat helposti ylikuormittaa osan sähköverkkoa ja aiheuttaa sähkökatkoksia. Pääareenan vasemmassa yläkulmassa on erillinen alue, jonne voit sijoittaa tällaiset laitteet.

 

Formulakilpailu verkkokauppa.com:ssa
Max Paynea lisää
Ulkokompot - rekisteröityminen
Infoterminaalit toiminnassa
Planetarion

Kysymyksiä? Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected]. (C) Copyright 2001 ASSEMBLY Organizing