ASM '02 > Sponsors > Sponsorit

updated
18.06.02

    Yksinkertainen navigaatio ilman DHTML:ää


DemoDVD
 

ASSEMBLY '02 sponsorit

Pääyhteistyökumppanit | Sponsorit | Tukijat

 

Amertronics on Suomen suurimpia IT-alan tukkuyrityksiä. Amertronics tuo maahan mm. ABIT:n emolevyjä ja Logitech:n tuotteita. Amertronics on ollut ASSEMBLY-sponsori vuodesta 2000.

 

AMD: 33 vuotta luotettavuutta. AMD on globaali mikropiirien toimittaja henkilökohtaiseen ja verkottuneeseen tietojenkäsittelyyn sekä telekommunikaatiomarkkinalle. AMD:lla on valmistuskapasiteettia Yhdysvalloissa, Euroopassa, Japanissa ja Aasiassa. AMD on Fortune 500 ja Standard & Poor's 500 yritys tuottaa mikroprosessoreita, flash-muisteja sekä piirejä telekommunikaatio- ja verkkolaitemarkkinoille. Yritys on perustettu vuonna 1969 ja sijaitsee Sunnyvale, Kaliforniassa. AMD:n liikevaihto oli $3,9 miljardia vuonna 2001. AMD on ollut Assembly-sponsori vuodesta 2000.

 

Novo Group on Suomen merkittävimpiä IT-alan toimijoita, jonka toiminnat kattavat kaiken laitteistosta ohjelmistojen kautta palveluihin. Novo on ollut ASSEMBLY-sponsori vuodesta 2000.

 

MikroBitti ja sen verkkoliite MBnet ovat nuorten tietokoneharrastajien raamattuja. Tuskin löytyy ainuttakaan suomalaista hakkeria, joka ei koskaan olisi lukenut MikroBittiä. MBnet ylläpitää monipuolisia ASSEMBLY-sivuja. MikroBitti on ollut ASSEMBLY-sponsori vuodesta 1995.

 

Tech Data Corporation on maailman johtava tietotekniikan tukkutoimittaja ja logistiikkapalveluiden tarjoaja. Fortune 100 -listalle kuuluva yritys ja sen tytäryhtiöt tarjoavat palveluja yli 100 000:lle jälleenmyyjälle Yhdysvalloissa, Kanadassa, Latinalaisessa Amerikassa, Euroopassa ja Lähi-idässä. Techdata on ollut ASSEMBLY sponsori vuodesta-2001.

 

SWelcom on SanomaWSOY:n sähköisen viestinnän tytärkonserni. Televisiotoiminta (tv-kanava Nelonen, laajakaistaisia kaapeli-tv- ja internetpalveluja tarjoava HTV sekä digi-tv), on tärkeä osa SWelcomin liiketoimintaa. Konserni vastaa myös SanomaWSOY:n internet- ja mobiiliportaalikehityshankeista ja tarjoaa internetratkaisujen tuotantoa, video- ja audiotuotantopalveluita, videomonistuspalveluita sekä CD- ja DVD-tuotantoa. Swelcom on ollut ASSEMBLY-sponsori vuodesta 2001.

 

Tecnotoys kehittää ohjelmistoja 3D-optimointiin sekä reaaliaikaiseen 3D-visualisointiin. 3D-optimointiteknologia perustuu matemaattisiin algoritmeihin, joiden avulla monimutkaisetkin 3D-mallit voidaan pakata murto-osaan alkuperäisestä koostaan. Technotoys on ollut ASSEMBLY-sponsori vuodesta 2001.

 

Uusi kompo: mobiilidemo

Kysymyksiä? Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected]. (C) Copyright 1992 - 2002 ASSEMBLY Organizing