ASM '02 > Sponsors > Pääyhteistyökumppanit

updated
18.06.02

    Yksinkertainen navigaatio ilman DHTML:ää


 

ASSEMBLY '02 pääyhteistyökumppanit

Pääyhteistyökumppanit | Sponsorit | Tukijat

 

Sonera on Suomen johtava telekommunikaatio-alan yritys, jolla on tytäryhtiöitä ja toimintoja yli 14 maassa. Kansainvälisesti Sonera tunnetaan nopeasti kasvavien mobiili-, data- ja mediakommunikaatioalojen edelläkävijänä. Soneran laadukkaat ja erittäin tehokkaat verkkoyhteydet yhdistävät ASSEMBLYiden paikallisverkon internetiin. Soneran yksiköistä Assemblyssä on mukana SoneraPlaza ja ZED sekä Mspace, joka on julkinen testiympäristö uusille kolmannen sukupolven matkaviestinnän palveluille ja sovelluksille. Sonera on ollut ASSEMBLY kumppani vuodesta 1994.

 

Cisco Systems ei tarvitse esittelyjä. Cisco osaaminen mahdollistaa ASSEMBLYn Partyverkon toteuttamisen tinkittämättömällä tavalla. Cisco on ollut ASSEMBLY kumppani vuodesta 2000.

 

NVIDIA® Corporation on tunnustettu globaali johtaja edistyneen grafiikkaprosessointiteknologian saralla. NVIDIA:n tuotelinjan vertaansa vailla oleva laajuus tarjoaa mahtavaa 3D-, 2D- ja tarkkapiirtodigitaalivideota sekä televisioratkaisuja kaikille asiakkaille jokaisessa hintaryhmässä pöytätietokonemarkkinalla - työasemista internetia hyväksikäyttäviin erikoislaitteisiin. PC OEM-valmistajat, lisäkorttivalmistajat, järjestelmärakentajat, ja kuluttajaelektroniikkayritykset kautta maailman valitsevat NVIDIAn GPU grafiikkajärjestelmiensä ydinkomponenttina. NVIDIA GPU:a käytetään niin suurissa, pienissä kuin keskisuurissa yrityksissä sekä kotikäyttäjien tietokoneissa. NVIDIA:n palkitut grafiikkaprosessorit tarjoavat ylivoimasta tehoa sekä tarkkaa kuvanlaatua PC-pohjaisille sovelluksille kuten teollisuudelle, tutkimukselle, e-bisnekselle, viihteelle sekä opetukselle. NVIDIA on toista vuotta ASSEMBLY-kumppani.

 

ASUSTeK Computers Inc. on johtava globaali toimija PC laitteistomarkkinoilla. Yrityksen valikoimiin kuuluvat niin emolevyt, näyttökortit, optiset tallennuslaitteet, työasemat, palvelimet ja WLAN- ja muut kommunikaatiolaitteet. ASUS:n yritysmissio on "We devote ourselves to providing leading edge technologies,and best value solutions of the highest quality to all our customers." ASUS on toista vuotta ASSEMBLY-kumppani.

 

Nokia on johtava langattoman tulevaisuuden rakentaja. Kokemus ja innovatiivisuus sekä käyttäjäystävälliset tuotteet ja turvalliset ratkaisut ovat tehneet yhtiöstä maailman suurimman matkapuhelinvalmistajan ja yhden johtavista matkapuhelin-, laajakaista- ja IP-verkkojen toimittajista. Uusien matkapuhelimien ja tuotteiden myötä sisällönkehittäjille ja -tuottajille avautuu monia mahdollisuuksia sisällön, esimerkiksi mobiilipelien, kehittämiselle. Nokia tukee ASSEMBLY 2002 tapahtumaa edistääkseen yhteistyötä sisällöntuottajien kanssa hyödyntäen mm. Java ja Symbian teknologioita. Lisäinformaatio sisällöntuottajille ja kehittäjille Forum Nokia web-sivuilla. Nokia on ollut ASSEMBLY-kumppani vuodesta 2001.

 

Opetusministeriö on tukenut ASSEMBLYjä usean vuoden ajan ja tätä kautta edistänyt Suomen kehittymistä tietoyhteiskunnaksi.

 

Uusi kompo: mobiilidemo

Kysymyksiä? Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected]. (C) Copyright 1992 - 2002 ASSEMBLY Organizing