ASM '02 > Sponsors > Tukijat

updated
25.07.02

    Yksinkertainen navigaatio ilman DHTML:ää


Opetusministeri
 

ASSEMBLY '02 tukijat

Pääyhteistyökumppanit | Sponsorit | Tukijat

 

Cygaten verkko-osaaminen tekee ASSEMBLYn yli 2700 tietokoneen paikallisverkon mahdolliseksi. NetCrew:n avainhenkilöstö sekä tärkeä osa Partyverkon laitteistosta kuten Ciscon reitittimet tulevat Cygatelta. Cygate (aikaisemmin Santa Monica Software) on ollut ASSEMBLYn tukija vuodesta 1996.

   

Helsinki Televisio (HTV) on Suomen suurin kaapelitelevisioyhtiö. Sen laajakaistaiseen kaapeliverkkoon pääkaupunkiseudulla on kytketty lähes 225 000 taloutta, ja HTV:n Welho-laajakaistapalvelulla on noin 24 000 käyttäjää. Digi-tv-jakelu verkossa käynnistyi vappuna 2001. AssemblyTV:n lähetykset ovat nähtävissä HTV:n Mosaiikkikanavalla (viritysohje: www.htv.fi ). ASSEMBLYa tänä vuonna toista kertaa sponsoroiva HTV kuuluu SanomaWSOY-konserniin.

 

MMD on vastuussa Assemblyn webbisitestä ja sen takana piilevästä teknologiasta, sen lisäksi että tarjoaa Assemblyn järjestäjien käyttöön MMD Intranetin. MMD:n uusi hosting-palvelu avattiin Assembly '01 tapahtuman yhteydessä. Seuraa tilannetta tästä. MMD on ollut AssemblyTV:n tukija vuodesta 1999.

 

DMT Computer Finland:n tietokoneet pyörittävät ASSEMBLYiden sisäisen palveluita kuten kompoja. DMT on ollut ASSEMBLYn tukija vuodesta 2000.

 

Mikromafia sponsoroi korkealuokkaisia tietokoneita pelikilpailuiden järjestelyitä varten. Mikromafia on ollut ASSEMBLYn tukija vuodesta 1999.

 

Coolputer on Suomen ensimmäinen tietokoneiden jäähdytykseen ja äänenvaimentamiseen erikoistunut yritys. Toimenkuvaan kuuluvat jäähdytykseen ja hiljentämiseen liittyvien komponenttien tukku- ja vähittäismyynti sekä erilaisten jäähdytysratkaisujen suunnittelu, toteutus ja konsultointi. Coolputer on tänä vuonna ensimmäistä kertaa ASSEMBLYn tukija.

 

 

Uusi kompo: mobiilidemo

Kysymyksiä? Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected]. (C) Copyright 1992 - 2002 ASSEMBLY Organizing