ASM '01 > Kilpailut > ZED Screensaver kilpailu

updated
03.08.01

    Yksinkertainen navigaatio ilman DHTML:ää


 

Sonera ZED screensaver kilpailu

Oheinen kilpailu on toteutettu yhteistyössä Sonera ZEDin kanssa. Kilpailun järjestämisestä ja palkinnoista vastaa kyseinen organisaatio. Tämä kilpailu on avoinna vain suomen kansalaisille.

KILPAILUN KUVAUS JA SÄÄNNÖT

Animoidut screensaverit (=näytönsäästäjät) ovat Nokia 3330 kännymallin viimeisin hitti. Ne toimivat aivan kuten näytönsäästäjä kotikoneessa (kun konetta on käyttämättä tietyn ajan, näytönsäästäjä alkaa pyöriä). Nokia 3330ssa animaatio pyörii 50 kertaa kuvionsa ympäri ja muuttuu sen jälkeen staattiseksi. Animaatio käynnistyy uudelleen, kun painelet näppäimiä, lähetät tekstarin, soitat kaverille tms.

Animoituja screensavereita voi tilata Soneran liittymiin zed'in wapin kautta (http://wap.zed.fi). Tilausohjeita ja screensavereita löydät osoitteesta www.zed.fi.

ANIMOITUJEN SRCEENSAVERIEN PIIRTÄMISKILPAILUN SÄÄNNÖT


Kilpailun järjestäjä:

Sonera zed oy, PL 790, 00051 Sonera

Kilpailuun osallistuminen:

Voit osallistua kilpailuun suunnittelemalla ja piirtämällä Nokian 3330 puhelimeen sopivan animoidun screensaverin. Kilpailun ohjeet ja säännöt ovat tällä internetsivustolla. Kilpailuun voi osallistua ainoastaan lähettämällä oikeassa muodossa olevan screensaverin sähköpostiosoitteeseen [email protected]. Jokainen ohjeiden mukaan tehty ja 29.7.2001 mennessä sähköpostiosoitteeseen lähetetty teos osallistuu kilpailuun. Mikäli sinulla on tarkentavia kysymyksiä koskien kisaa, voit lähettää ne samaan osoitteeseen.

Kilpailuajan päätyttyä kilpailun esiraati valitsee 20 parasta animoitua screensaveria, joista Assembly 2001 osallistujat valitsevat 2.-4.8.2001 välisenä aikana kolme parasta kuvaa. Kilpailun voittaja saa 3000 mk:n matkalahjakortin, toiseksi tullut matkapuhelimeen 1000 mk:lla puheaikaa ja kolmanneksi tullut zed yllätyspaketin.

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti voitosta tulosten selvittyä. Tulokset julkaistaan 4.8.2001 Assembly 2001 -tapahtumassa Hartwall Areenalla Helsingissä.

Kaikki tuomariston hyväksymät kuvat julkaistaan kilpailuajan päätyttyä zed'in internet-sivuilla osoitteessa www.zed.fi.

Kilpailuun osallistuja vastaa Sonera zed oy:lle välittämänsä aineiston osalta siitä, että aineiston julkaiseminen ei loukkaa kenenkään kolmannen omistus-, tekijän- tai muitakaan oikeuksia (kuten esimerkiksi kolmannen tavaramerkkejä) eikä ole lain tai hyvän tavan vastainen.

Osallistumalla kilpailuun osallistuja myöntää Sonera zed oy:lle ilman erillistä korvausta oikeuden muokata, kopioida, julkaista kokonaan tai osittain ja levittää materiaalia, jonka osallistuja on kilpailuun osallistumalla tuonut saataville.

Kilpailuaika:

Kilpailuaika on 09.-27.7.2001. Kilpailuun osallistuvat kaikki kilpailuaikana sähköpostiosoitteeseen [email protected] lähetetyt toimivat animoidut screen saverit.

Kilpailun voittajien palkinnot:

1. 1 kpl matkalahjakortti, arvo 3000 mk
2. 1 kpl minkä tahansa suomessa toimivan matkapuhelinoperaattorin lahjakortti, joka oikeuttaa saamaan 1000 markan edun matkapuhelinlaskusta
3. 1 kpl zed yllätyspaketti, arvo n. 300 mk

Osallistumiskelpoisuus:

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Kilpailun voittajat vastaavat palkinnon vastaanottamisesta mahdollisesti aiheutuvasta verosta. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä.

Ohjeet Nokian 3330 -puhelimeen sopivan animoidun screen saverin tekemiseksi

Animoitujen screensaverien koko on sama kuin kuvaviestien, eli 72x28 pikseliä. Kuvat tulee lähettää gif 89a-muodossa (animoitu gif). Animoitu giffi saa sisältää enimmillään 13 erillistä ruutua ja gif-tiedoston suurin koko saa olla 2,4 kB. Animoidut screensaverit ovat yksivärisiä (mustavalko) kuten operaattorilogot ja kuvaviestit. Ohjelmia, joilla screen savereita voi tehdä, on paljon (mm. Photoshop 6 +ImageReady 3 -yhdistelmä).

Ohessa WAP service developers guide for Nokia 3330, jossa tarkemmat ohjeet wap-palveluiden tuottajille. Sivulla 14-15 löytyy ohjeita animoiduista screensavereista.

 

Formulakilpailu verkkokauppa.com:ssa
Max Paynea lisää
Ulkokompot - rekisteröityminen
Infoterminaalit toiminnassa
Planetarion

Kysymyksiä? Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected]. (C) Copyright 2001 ASSEMBLY Organizing