ASM '02 > Kilpailut > Mobiilidemo

updated
14.04.02

    Yksinkertainen navigaatio ilman DHTML:ää


DMT
 

Mobiilidemokompo

Tutustu myös mobiilidemo kehitysinfoon, josta löydät linkkejä mobiilisivustoille.

- Asennetun, ajokelpoisen demon suurin sallittu tiedostonkoko (suoritettava tiedosto + datatiedostot, tai ROM tiedosto) on 1536kB.

- Teosten on sisällettävä kaikki tarpeelliset tiedostot, kirjastot yms, jotka tarvitaan teoksen esittämiseen puhtaalla, kaupan hyllystä otetulla, konfiguroimattomalla laitteella

- Kaikkien teosten on sovittava levitykseen Internetin välityksellä

- Demo saa käyttää enintään 8192kB muistia ajonaikana. Jos käytetty laitteisto tukee vain pienempää muistia, niin tämä rajoitus on luonnollisesti käytössä

- Demo ei saa edellyttää käyttäjän syötettä toimiakseen (ts. ei interaktiivisia osioita)

- Teokset voidaan esittää joko laitteen "landscape" tai "portrait" asennossa. Huomaa kuitenkin, että big screen on aina "landscape"-muotoinen, joten jos teoksesi on "portrait"-muodossa, et pysty täysin hyödyntämään koko big screeniä.

- Kaikki teokset kuvataan videokameralla esitystä varten

- Jos laitteessa on käyttöjärjestelmä, on käyttäjän pystyttävä palaamaan teoksesta siihen painamalla näppäintä tai koskettamalla kosketusnäyttöä.

- Teoksia näytetään valkokankaalla 5 minuuttia. Teos itse voi olla pidempi.

Oletusarvoisesti tuetut alustat

- Microsoft PocketPC 2002 laitteet 206Mhz StrongARM-prosessorilla. Teokset on jätettävä joko asennusohjelmina tai ajokelpoisena tiedostona (mistä tahansa hakemistosta). Teokset näytetään HP Jornada 565:lla.

- Nokia 9210 Communicator. Teokset on jätettävä SIS-asennuspaketteina.

- Nintendo Game Boy Advance. Työt on jätettävä ROM-tiedostoina, jotka voidaan ottaa flashata käyttäen Visony Flash Linker-ohjelmistoa

Muut alustat

Voit myös osallistua jollain muulla mobiililaitteella, kunhan tuot sen partypaikalle kaikkien tarpeellisten liittimien ja kaapeleiden kera. Laitteen on seurattava alla olevia sääntöjä:

- Mikä tahansa mobiililaite, jossa on grafiikkanäyttö (joko mustavalko- tai värinäyttö). Ääniulostulo kaiuttimen kautta on suositeltava ominaisuus

- Laitteen on toimittava itsenäisesti omalla akullaan ilman ulkoista virtalähdettä

- Laitteen ja kaikkien välttämättömien lisälaitteiden suurin sallittu yhteispaino on 250 grammaa

- Tekijän on liitettävä teoksen yhteyteen selkeät ja yksityiskohtaiset ohjeet demo konfigurointia ja asennusta varten. Jos laite on oma viritelmäsi, ohjeiden on sisällettävä tiedot, miten tällainen laitteistoviritelmä voidaan rakentaa.

- Tekijän on oltava paikalla laitteen kanssa

- Ulkoinen ääniulostulo (joko stereo tai mono) auttaa teoksen esittämistä. Parhaiten tarkoituksiin sopii 3,5mm audioliitäntä.

Mikäli olet osallistumassa tällaisella laitteella mobiilidemokompoon, on sinun ilmoitettava laitteesta viikkoa ennen kilpailua sähköpostitse ([email protected]) kilpailun järjestäjille ja kuvailtava laite. Kilpailutyö jätetään Zepon kautta ennen aikataulutakarajaa kaikkien tarpeellisten ohjeiden kera. Tekijään otetaan yhteyttä joko sähköpostitse tai puhelimitse, kun laite on tuotava juryyn.

Mobiilidemokompoon voi osallistua sähköpostitse

- Tekijän ei tarvitse olla paikanpäällä osallistuakseen mobiilidemokompoon. Voit lähettää teoksesi sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

- Teoksen on saavuttava sähköpostiimme viimeistään maanantaina 22.7 kello 12:00 (GMT+2).

- Teoksen on oltava ZIP-paketti ja sisällettävä seuraavat tiedot

  • teoksen nimi
  • tekijän oikea nimi
  • tekijän handle ja ryhmä
  • tekijän täydellinen postitusosoite
  • tekijän sähköpostiosoite
  • tekijän puhelinnumero
  • tekijän pankin nimi, konttorin osoite, puhelinnumero ja SWIFT koodi (kysy pankistasi)
  • tekijän pankkitilin numero
  • kaikki tarpeelliset tiedot teoksen saamiseksi toimimaan

Tarvitsemme nämä tiedot, jotta voimme maksaa palkinnot. Tietoja ei anneta ulkopuolisille. Jos teoksesta on muuta tiedettävää, laita tiedot mukaan kirjeeseen. Jos teoksesta tulee tietää jotain erityistä, sisällytä tämä tieto kirjeeseesi.

 

Uusi kompo: mobiilidemo

Kysymyksiä? Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected]. (C) Copyright 2001 ASSEMBLY Organizing