ASM '01 > Kilpailut > Yleiset säännöt

updated
09.07.01

    Yksinkertainen navigaatio ilman DHTML:ää


MBNet
 

Yleiset säännöt

- teoksen tekijän on oltava tapahtumapaikalla voidakseen osallistua kompoon (lukuunottamatta Playstation kompoa)

- kaiken teosten materiaalin on oltava ennen julkaisematonta. Voit kuitenkin osallistua esim. grafiikkakuvalla kilpailuun ja käyttää kuvaa demossa samoilla partyilla.

- vain ennen aikarajaa jätetyt työt osallistuvat kilpailuun

- tunnettujen skenettäjien muodostama jury valitsee enintään 15 teosta näytettäväksi jokaisessa kompossa. Jury voi poiketa 15 kappaleen rajasta, mikäli kompon taso on erittäin hyvä / huono.

- teokset eivät saa sisältää luvatta käytettyä tekijänoikeuslain suojaamaa materiaalia. Lue FAQ.

- kaikki teokset levitetään välittömästi tapahtuman jälkeen. Jos haluat julkaista korjatun version, jätä teos Infodesk:lle ennen tapahtuman loppua

- varaamme oikeuden julkaista kaikki kilpailuihin osallistuneet teokset ilman eri korvausta kaupallisella CD-ROM:lla.

- varaamme oikeuden käyttää kilpailuihin osallistuneita teoksia ilman eri korvausta ASSEMBLY-tapahtumien markkinoinnissa tai missä tahansa muodossa ASSEMBLY-tapahtumissa.

- varaamme oikeuden hylätä teokset, jotka sisältävät häiritsevää materiaalia, lainvastaista materiaalia tai rasistista materiaalia.

- Assembly Organizing ei vastaa voittojesi verotuksesta. Olet velvollinen itse ilmoittamaan mahdolliset voittosi verottajalle sekä maksamaan mahdolliset veroseuraamukset. Mikäli verottaja kysyy Assemblyn palkintotietoja, olemme velvollisia luovuttamaan ne viipymättä.

Videoprojektorin vaikutus kuvanlaatuun

Ota huomioon, että videoprojektorin tuottama kuva ei ole koskaan sama kuin monitorin kuva. Videoprojektori ei näytä yhtä hyvin värikontrastia eikä vaaleita värisävyjä. Joissain tapauksissa vaaleat sävyt saattavat kadota kokonaan. Kontrasti ja kuvan tarkkuus voivat vaihdella. Emme myöskään suosittele jatkuvaa resoluution vaihtamista, koska tilanvaihtaminen kestää hetken projektorin synkatessa päivitystaajuuden.

 

Formulakilpailu verkkokauppa.com:ssa
Max Paynea lisää
Ulkokompot - rekisteröityminen
Infoterminaalit toiminnassa
Planetarion

Kysymyksiä? Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected]. (C) Copyright 2001 ASSEMBLY Organizing