ASM '02 > Assemblytv > AssemblyTV - Feel the Party!

updated
11.07.01

    Yksinkertainen navigaatio ilman DHTML:ää


Epic Games
 

AssemblyTV 2001

AssemblyTV näkyy HTV:n Mosaiikkikanavalla ja www.assemblytv.net:ssä Soneran Realvideo-palvelimien kautta. 80 tuntia suoraa lähetystä partypaikalta saa sinunkin pääsi varmasti sekaisin!

ASSEMBLYn viettäessä 10-vuotisjuhliaan on myös ASSEMBLYn omalla tv-kanavalla panostettu aikaisempaa enemmän sisältöön. Luvassa on ohjelmaa aina tyhmänhauskoista sketseistä asiapitoisiin keskusteluihin, tiukkojen ja vähemmän tiukkojen ihmisten kanssa.

Mielenkiintoiset historiavälähdykset ASSEMBLYistä kymmenen vuoden takaa saavat seuraa villeistä tulevaisuuden kuvitelmista. Virtuaalitodellisuus, naiset tietotekniikassa, pelit sekä huumori saavat myös tänä vuonna enemmän jalansijaa.

Tässä pieni katsaus AssemblyTV:n ohjelmistoon.

ASSEMBLY Live++

Kaikki sisätiloissa järjestettävät kompot ja muut isommat tapahtumat välitetään suorana lähetyksenä AssemblyTV:ssä, ympäri vuorokauden. Tunnelman lisäksi kerromme tapahtumien taustoista ja haastattelemme tekijöitä.

@-N3WS

Uutiset tasatunnein klo 9-21 kertovat tiivistetysti miten tapahtuma etenee ja yleisemmin kaikesta mikä liittyy ASSEMBLYihin. Lisäksi uutisissa seurataan säätilan kehittymistä areenalla. Tiedä mistä tuulee!

Hyvää huomenta ASSEMBLY!

Perinteisille aamuohjelmille löyhästi uskollinen aamushow tulee viihdyttämään usean tunnin ajan joka aamu torstaista sunnuntaihin. Ohjelmassa tutkiskellaan yön jättämiä jälkiä Hartwall Areenalla sekä valmistetaan aamupalaa ASSEMBLY-kävijän vakioeineksistä, mm. pizzasta, ranskalaisista sekä Batterystä oman kokkimme avulla. Ei pelkoa aikaisista herätyksistä, sillä tämä ohjelma alkaa ihmisten aikoihin!

[email protected]

Kahtena iltana esitettävää talkshowta ei oman psyykkisen terveyden takia kannata jättää väliin. Ohjelma tulee sisältämään hervottomia ihmisiä aukomassa suutaan suuntaan jos toiseenkin. Hyvällä tuurilla shown kuvauksia pääsee seuraamaan paikan päälle, jolloin saa otettua kaiken irti vieraista, jotka tulevat alansa huipuilta murjomaan vitsiä ohjelmaamme. Ohjelmat juontaa Mika Salo.

Learn ASSEMBLY

Kokonainen sarja hyödyllisiä opetusohjelmia on valmistettu antamaan käytännön vinkkejä sekä opastamaan tiheän ASSEMBLY-viidakon läpi. Opimme mm. naisen pokausta tietokoneympäristössä sekä rypsiöljyyn perustuvaa tietokoneen huoltoa. Ulkomaalaiset opastetaan suomalaisen yhteiskunnan kommunikaatiotapoihin, ohjelma on hyödyllinen myös kaikille sosiaalisen kanssakäymisen taitonsa menettäneille.

Demomaraton

Kunnioittaen ASSEMBLYn kymmenvuotista taipaletta näytetään kaikkien aikojen parhaat demot torstain ja perjantain välisenä yönä superpitkänä lähetyk senä. Tämä on kaikkia niitä varten, jotka ovat kiinnostuneet "aikojen alussa" tehdyis tä demoista sekä niiden kehityksestä tähän päivään mennessä. Lähetys alkaa torstai na klo 24.00.

Peliyö

Perjantain ja lauantain välisenä yönä pelataan niin monta peliä suorassa lähetyksessä kuin vain yö antaa myöten. Hyvän selostuksen siivittämänä ei aika varmasti käy pitkäksi, kun vielä lisäksi puhutaan peleistä muutenkin kuin pintaa raapaisemalla. Päivän aikana käydyt keskustelut peleistä johdattelevat suoraan peliyöhön, joten pelifanaatikkona kannattaa pysyä kanavalla.

Kompoyö

Lauantai-illasta lähtien ASSEMBLYn kompot pääsevät vauhdilla käyntiin, jolloin AssemblyTV välittää vuoden parhaimmat demot suoraan tapahtumapaikalta. Koe vuoden parhaimmat grafiikat ja musiikit eturivin paikalta, missä ikinä oletkaan ! Kompoyönä selviää myös ketkä ovat tänä vuonna tietokonepelien ykköset ja miten he sen tekivät. Sunnuntaina valjetessa nähdään vuoden parhaimman demon asemasta kilpailevat teokset.

Kompoyön loppuhuipentumana, sunnuntaina klo 15 lähtien, on palkintojenjako. Tuolloin selviää, mitkä ovat vuoden parhaimmat demot ja tulevaisuuden tekijät.

 

Siis tätä ja paljon muuta on odotettavissa torstaista 2.8. klo 10 lähtien suora na lähetyksenä netissä sekä HTV:n kaapeliverkossa mosaiikkikanavan kanavapaikalla. Jos et itse pääse ASSEMBLYille kokemaan mukaansatempaavaa tunnelmaa, on AssemblyTV keinosi päästä lähes samoihin svääreihin!

AssemblyTV - Feel the Party!

 

 

 

Uusi kompo: mobiilidemo

Kysymyksiä? Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected]. (C) Copyright 2001 ASSEMBLY Organizing